AME a felnőttképzésben

2020.09.01-el Egyesületünk minden képzése, kurzusa, a Felnőttképzési rendelet hatálya alá tartozik. Ez egyrészt Egyesületünk önkénteseire és elnökségi tagjaira (szintén önkéntes tevékenység keretében, díjazás nélkül) nagymértékben megnövekvő adminisztrációs terhet, feladatokat ró.

Mindezt szívesen vállaljuk, hiszen ahhoz, hogy az Egyesület Alapszabályában megfogalmazott célokat megvalósítsuk, az ismeretek átadása, képzések, oktatás szervezése fontos feladat.

Képzésben részvevőket érintő változások

Nagyon fontos tudni, hogy ezek a változások az AME képzései tekintetében nem csak minket érintenek, hanem Téged is, aki részt fogsz venni kurzusainkon. Szeretnénk, ha általános ismeretekkel felkészülten vágnál bele nálunk egy kurzusba, tudd, hogy mi mindenre számíthatsz az adminisztráció területén. Természetesen mindent nem fogunk tudni most itt leírni, de igyekszünk a fontosabbakról tájékoztatást nyújtani:

• MINDEN képzésünk kapcsán Felnőttképzési Szerződést fogunk Veled kötni. Ennek a képzés indulása előtt be kell majd érkeznie hozzánk meghatározott napig, általad aláírva.
  • A szerződés mellett NYILATKOZATOKAT  is alá kell írnod.
  • Hozzájárulásodat kell adnod majd ahhoz, hogy a TANÚSÍTVÁNYODAT kiállíthassuk!
  • A tanúsítványok már nem mi fogjuk designolni – hanem egy központi rendszer készíti majd el.
Gördülékenyen, könnyedén

Habár megnöveszik a teendőnk, mi igyekszünk számodra megkönnyíteni és gördülékennyé tenni.

Reméljük hamarosan találkozunk Veled is!