Bevezetés az aromaterápiába – online képzés

KURZUSINFORMÁCIÓK

Részvételi díj: A kurzus INGYENES bevezető kurzus.
A részvétel feltétele: nem igényel előzetes ismerteket.
Részvétel módja: jelentkezés emailen keresztül. A belépési adatokat ezt követően küldjük meg.

IDŐPONTOK

Képzés neveidőpontrészvételi díjjelentkezési határidőhelyszín
Bevezetés az aromaterápiába online ingyenes képzés2019 őszINGYENESFolyamatosa a jelentkezésA résztvevők otthonukban saját eszközeikkel sajátítják el az ismereteket

Az aromaterápia egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is.

Modul I

Bevezetés az illóolajok és aromaterápia világába

A kurzust elvégzők megismerkednek az aromaterápia rövid történetével és a kivonási eljárásokkal. Elsajátítják, hogy miért fontos  az aromaterápiában (is) alkalmazott kivonatok latin nevének ismerete és megismerhetik az illatok főbb csoportosításának szempontjait.
Az online kurzuson részt vevők megismerik az aromaterápia helyzetetét hazánkban, az oklevelek, tanúsítványok valódi értékét. Az aromaterápia alkalkalmazhatóságának jogi hátterét. A modul bemutatja az aromaterápiás irányzatokat, azok kialakulását és integrációját.

Modul II

Aromaterápia alkalmazása

A modul keretében megismerheted a leggyakoribb aromaterápiás alkalmazási módokat és azok biztonságos alkalmazására vonatkozó főbb irányelveket. 
Kurzus részvevőként ismeretet szerezhetsz a főbb keverési módok alapjairól és megismerheted 5 gyarkan használt illóolaj rövid monográfiáját receptekkel.

Modul III

Biztonság

Ebben a modulban elsajátíthatod biztonságos alkalmazás alapjait a beszerzéstől egészen a tárolásig. A modul ismereteinek elsajátítása során megismerheted a helytelen alkalmazás sokszor fájdalmas vagy hosszabb ideig nyomot hagyó következményeit és azt, hogy mindezt hogyan kerülheted el.

Képzés befejezése

A kurzus elvégézést követően lehetőséged megszerzett ismereteid tesztelésére viszgadkérdéseken keresztül. Az online képzésen való részvételedről oklevelet állítunk ki. Az oklevél azt tanúsítja, hogy részt vettél az online képzésen, tevékenység végzésére (pl. aromaterápiás tanácsadás, stb.) nem jogosít.

Close Menu

Képzésre jelentkezés

Skip to content