Bevezetés az aromaterápiába – online képzés

KURZUSINFORMÁCIÓK

Részvételi díj: A kurzus INGYENES bevezető kurzus.
A részvétel feltétele: nem igényel előzetes ismerteket.
Részvétel módja: jelentkezés emailen keresztül. A belépési adatokat ezt követően küldjük meg.

IDŐPONTOK

Képzés neveidőpontrészvételi díjjelentkezési határidőhelyszín
Bevezetés az aromaterápiába online ingyenes képzés2020.08.20 éjfélig folyamatos becsatlakozásINGYENESFolyamatos a jelentkezésA résztvevők otthonukban saját eszközeikkel sajátítják el az ismereteket.
Bevezetés az aromaterápiába online ingyenes képzés2020.08.21-től tömbösített indulás. INGYENESJelentkezés folyamatos, hamarosan közzétesszük a tervezett kezdéseketA résztvevők otthonukban saját eszközeikkel sajátítják el az ismereteket​.

Az aromaterápia egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is, így nagyon fontos, hogy biztos alapokat szerezzen mindenki, akit érdekelnek az illatok terápiás felhasználása. Annak érdekében, hogy ezt segítsük, léterhoztunk egy bevezető kurzust, melyet mindenki otthonának kényelmében végezhet el.

Modul I - Illóolajok

Bevezetés az illóolajok és aromaterápia világába

A kurzust elvégzők megismerkednek az aromaterápia rövid történetével és a kivonási eljárásokkal. Elsajátítják, hogy miért fontos  az aromaterápiában (is) alkalmazott kivonatok latin nevének ismerete és megismerhetik az illatok főbb csoportosításának szempontjait.
Az online kurzuson részt vevők megismerik az aromaterápia helyzetét hazánkban, az oklevelek, tanúsítványok valódi értékét. Az aromaterápia alkalmazhatóságának jogi hátterét. A modul bemutatja az aromaterápiás irányzatokat, azok kialakulását és integrációját.

Modul II - Alkalmazás

Aromaterápia alkalmazása

A modul keretében megismerheted a leggyakoribb aromaterápiás alkalmazási módokat és azok biztonságos alkalmazására vonatkozó főbb irányelveket. 
Résztvevőként ismeretet szerezhetsz a főbb keverési módok alapjairól és megismerheted 5 gyarkan használt illóolaj rövid monográfiáját receptekkel.

Modul III - Biztonság

Biztonság az aromaterápiában

Ebben a modulban elsajátíthatod biztonságos alkalmazás alapjait a beszerzéstől egészen a tárolásig. A modul ismereteinek elsajátítása során megismerheted a helytelen alkalmazás sokszor fájdalmas vagy hosszabb ideig nyomot hagyó következményeit és azt, hogy mindezt hogyan kerülheted el.

Modul IV - Fenntarthatóság

Az elmúlt években az illóolajok egészségmegőrzés, betegségmegelőzés céljából történő felhasználása jelentősen megnövekedett, mely során számos vadon élő aromás növény léte került veszélybe. Ebben a modulban a felelős és fenntartható aromaterápiáról szerezhetsz ismeretet.

Képzés befejezése

A kurzus elvégézést követően lehetőséged van megszerzett ismereteid tesztelésére viszgakérdéseken keresztül. Az online képzésen való részvételedről igazolást állítunk ki. Az igazolás azt tanúsítja, hogy részt vettél az online képzésen, tevékenység végzésére (pl. aromaterápiás tanácsadás, stb.) nem jogosít.

Képzésre jelentkezés

Skip to content