AME Aromaterápia Iskola

Az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete 2018-ban megalakított Aromaterápia Iskoláját. Az iskola működését és első képzéseit, továbbképzéseit 2019-ben kezdte meg. Az Aromaterápia Iskola célja – az Egyesület Alapszabályával összhangban -, hogy széles körben megismertesse laikussokkal és egészségügyi szakemberekkel az aromaterápia biztonságos és fenntartható alkalmazását.

Képzési típusok

• Alapozó képzések
    Az aromaterápiával ismerkedők számára kialakított képzéseink az alapokat ismerteti meg az érdeklődőkkel.
  • Haladó képzések
    Az alapismereteket már rendelkezők számára kínál lehetőséget az aromaterápiás ismereteket elmélyítésére.
  • Továbbképzések
    Az egészségügyi szakemberek számára kínál különböző szakmacsoport számára akkreditált szabadon választható elméleti továbbképzéseket.
  • Egyedi kurzusok
    Azok azok számára kínál ismeretet, akik egy-egy terület aromaterápiás ismereteit szeretnék elsajátítani.

Képzés formája

• Online képzések: webes felületen elérhető kurzusok
  • Tantermi képzések: személyes megjelenést igénylő, élmény alapú képzések

Képésen résztvevők

• Továbbképzések: csak a meghatározott szakmacsoportba tartozó szakemberek vehetne részt ezeken a képzéseken
  • Alapozó képzések: mindenki számára nyitott képzések, előzetes ismereteket nem igényel
  • Haladó képzések: előzetes ismeretet igénylő képzések. Az előfetételek adott képzés leírásánál jelölve vannak.
  • Egyéb képzések: jellemzően előzetes ismeretet nem igényelnek, amennyiben mégis, úgy azt adott képzés leírásánál jelöljük.

Jelentkezés, érdeklődés

Képzéseinkre jelentkezni az ame@amegyesulet.com email címen lehet, valamint információt kérhetnek a 20 272 23 82-es telefonszámon. Jelentkezését/érdeklődését az alábbi linken is jelezheti:

Close Menu